letstalkaboutbook.blogg.se

2016-05-29
17:53:00

Projektets slut

Recensionen som publicerades idag var det sista inlägget som var länkat till vårt projekt. Tyvärr kommer vi alltså inte att fortsätta att lägga upp recensioner klockan 12:00 varje dag. Det har varit väldigt roligt och lärorikt för oss båda att göra detta projektet och vi hoppas innerligt att ni som läst den här bloggen har fått mycket goda tips på vad ni kan läsa!
 
 Vi vill därför ta tillfället i akt så här sista dagen och tacka alla er som har läst, gillat, kommenterat och diskuterat litteratur med oss de senaste fyra veckorna. Vi har haft så många intressanta samtal med många helt nya människor och vi vet att utan er feedback hade bloggen förmodligen blivit mer av en börda. 
 Vi har haft jätteroligt under dessa veckor och hoppas att ni har haft det också. 


Det är inte helt omöjligt att vi använder oss av den här bloggen i framtiden! Men för tillfället kommer den alltså inte längre vara aktiv.
 
Men vi hoppas ändå att ni minns oss när ni letar inspiration efter nya böcker att läsa eller om ni bara vill prata om böcker med någon, för vi älskar det här. 


Vi önskar er alla en trevlig sommar med mycket läsning!

//Johanna och Nina
 
Kommentar:
2016-05-31 @ 20:59:36
#1: Louise

Tack för den här tiden :) Vi ses ILR och diskutera fler böcker! Kram

Svar: Tack så jättemycket själv. För att du har varit oss trogna och kommenterat så gott som dagligen månaden igen. Det har verkligen varit så sjukt uppskattat. //Nina
letstalkaboutbook.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: